Thursday, January 5, 2012

Mahasiswa Berdemo, Memang Merugikan/ Menyusahkan!


bukan nak kata apa la... elok-elok dapat peluang melanjutkan pelajaran ke kolej/universiti tapi peluang tu disia-siakan dengan berdemo. memang rugi besar la ibubapa kepada mahasiswa yang terlibat dalam demontrasi/huru-hara baru-baru ini terutama di upsi. mereka tak fikir akibat perbuatan mereka tu boleh menyusahkan keluarga dan orang lain terutama gangguan kepada mahasiswa yang ingin teruskan pelajaran.

kalau ikutkan ramai yang ingin lanjutkan pelajaran ke kolej/universiti tapi tidak berpeluang yang dapat peluang pula mensia-siakannya. sayangnya yang menjadi pendemo tu pula anak Melayu yang ramai.

ini la hasil yang nak/telah dikeluarkan oleh ALJUBURI. memang keji tul. lepas tu salahkan pdrm kononnya kena belasah, tak habis-habis dengan pembohongan/fitnah. memang betul la mereka ni gunakan otak lutut untuk berfikir. satu lagi jangan lupa syaitan-syaitan juga adalah penghasut utama.BB : walaupun belajar sampai spm je tapi tak de la ketinggalan sangat. tak masuk u pun masih boleh dapatkan ilmu.

No comments: